Sairauskassa

PORIN KTV:N SAIRAUSKASSAN JÄSENEN TULEE OLLA LIITTYESSÄÄN

• JHL:n jäsen
    Uuden jäsenen pitää toimittaa 4 kk:n kuluessa liittymisestä, tuloste omaJHL:n kohdasta jäsentiedot => henkilötiedot    www.jhl.fi
  • Toimintapiiriin kuuluvan työnantajan palveluksessa
  • Kassan jäseneksi voi liittyä myös mm. pitkiä ja/tai peräkkäisiä työsopimuksia tekevät JHL:n jäsenet (esim. sijaisuudet).
    Muuta:
  • Työsuhde ei voi olla tilapäinen tai lyhytaikainen (esim. lyhyt sijaisuus tai kesätyö).
  • Uudet työntekijät / uudet JHL:n jäsenet voivat liittyä (1.1.20 alk.) neljän kuukauden kuluessa työsuhteen / jäsenyyden alkamisesta. (31.12.19 asti 2 kuukauden kuluessa.)
  • Määräaikaisen sopimuksen päättyessä jäsenyys kassassa voi jatkua seuraavan kuukauden loppuun asti, mikäli voidaan olettaa että uusi sopimus on todennäköinen. Arvion tekee hallitus jäsenen selvityksen pohjalta.
  • Mikäli jäsen on eronnut kassasta työsopimuksen loppumisen vuoksi, voi hän uuden työsopimuksen tehtyään liittyä kassaan uutena jäsenenä. Sääntöjen mukaisia määräaikoja laskettaessa otetaan huomioon myös aikaisemmat jäsenyydet kassassa.
  • Tarkempaa tietoa saat ottamalla yhteyttä kassaan.

Liittymislomake

Porin KTV:n sairauskassa on porilaisten JHL-yhdistysten perustama työpaikkakassa. Kassan jäsenen KELA:n kanssa tapahtuva asiointi hoidetaan sairauskassassa. KELA toimittaa kassan jäsenille uudet sairausvakuutuskortit.